top of page

butikspolitik

Mellow Fellow Copenhagen

VAT: 29957762

Sundbyvestervej 27

2300 København S

Danmark

Forsendelse & levering

Hvis dine varer er på lager, vil vi pakke og sende din ordre inden for 2 dage til et udleveringssted i nærheden af din adresse. Standard leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 dage.
 
Betalingen trækkes fra din konto dagen før afsendelse.
 
For internationale ordrer sendes vi normalt med UPS - til et pakkelager / udleveringssted i nærheden af din adresse. Internationale forsendelsesomkostninger afhænger af det specifikke land. Prisen vises i den samlede ordresumé, inden du fortsætter til den endelige betaling. Kontakt os venligst på hello@mellowfellowcopenhagen.com, hvis du har spørgsmål.

Returnering

Vi tilbyder udvidet returpolitik for julegaver indtil 8. januar 2021.

Du har 14 dage til at returnere (30 dage hvis du bor uden for Danmark) fra købsdatoen, dvs. den dag pengene bliver trukket fra din konto.
Hvis du ønsker at ændre din ordre eller returnere dine varer, bedes du først kontakte os via mail hello@mellowfellowcopenhagen.com eller +45 42147272, så vi finder den mest bekvemme løsning.
 
Bemærk, at returforsendelsesomkostninger ikke refunderes.
 
Du skal returnere dine varer til os for at refundere dit køb. Alle varer skal returneres i samme stand som de blev modtaget. Returnerede varer, der sendes uden porto eller som betalingsmodtager, accepteres ikke.
 
Inden for Danmark tilbyder vi dig at købe en returforsendelsesetiket (pris DKK 40,00). Etiketten sendes til dig med henblik på udskrivning. Du er også meget velkommen til at returnere ordrer personligt på adressen:
 
Mellow Fellow Copenhagen
Sundbyvestervej 27
2300 København S
Danmark
 
Når vi har modtaget den returnerede vare, og varen er godkendt, betaler vi beløbet til det betalingskort, du brugte, da du betalte for varen. Bemærk, at det kan tage op til 10 hverdage, før pengene er på kontoen.

Hvis du vil bytte til et andet produkt eller en anden farve, skal du placere en ny ordre i webshoppen efter at have sendt den originale vare tilbage.

Du har 24 måneders garanti. Eventuelle klager skal rapporteres til os så hurtigt som muligt og senest to måneder efter, at du har identificeret fejlen / manglen.

Betaling

Alle priser er inkl. moms. Vi accepterer Dankort, Visa og et antal andre kreditkort (vist i betalingsvinduet). Kort- / kontooplysninger, der indtastes ved køb af varer i vores webshop, sendes kun i krypteret form i forbindelse med afslutningen af betalingstransaktionen. Dette betyder, at det ikke er muligt for tredjeparter at få adgang til dine kort- / kontooplysninger. Bestillingsbeløbet trækkes fra din konto, når varerne forlader Mellow Fellow Copenhagen.

Privatlivspolitik

Vi respekterer naturligvis dit privatliv og håndterer dine oplysninger med fuld fortrolighed og i overensstemmelse med forbrugerloven. Når du bestiller et produkt fra vores webshop, bliver du bedt om at indtaste valgte personlige oplysninger (navn, adresse, telefonnummer, e-mail og leveringsadresse) samt økonomiske oplysninger. Disse oplysninger bruges udelukkende i forbindelse med levering og betaling / fakturering og deles ikke med tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at gennemføre en betalingstransaktion.
 
Vi bruger softwareværktøjer til at måle og indsamle oplysninger, herunder besøgsvarighed på bestemte sider, sideinteraktionsoplysninger m.m.

Ansvarsfraskrivelse

I tilfælde af udsolgte varer, prisændringer eller andre utilsigtede fejl kan Mellow Fellow Copenhagen ikke holdes ansvarlig.

Brug af Mellow Fellow Copenhagens tekst og fotos

Som blogger, influencer, journalist eller privatperson er du selvfølgelig meget velkommen til at skrive om Mellow Fellow Copenhagen. Kontakt os på hello@mellowfellowcopenhagen.com eller +45 42147272 og fortæl os, hvad du har brug af billeder og information, så hjælper vi meget gerne.

Tekster, billeder og design på vores webshop tilhører Mellow Fellow Copenhagen og er beskyttet af ophavsret.

Payment Methods
bottom of page