top of page

levering & returnering

Forsendelse & levering

Hvis dine varer er på lager, vil vi pakke og sende din ordre inden for 2 dage til en pakkeshop i nærheden af din adresse. Standard leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 dage.
 
Betalingen trækkes fra din konto dagen før afsendelse.
 
For internationale ordrer sendes vi normalt med UPS - til et pakkelager i nærheden af din adresse. Internationale forsendelsesomkostninger afhænger af det specifikke land. Prisen vises i den samlede ordresumé, inden du fortsætter til den endelige betaling. Kontakt os venligst på hello@mellowfellowcopenhagen.com / +45 42147272 , hvis du har spørgsmål. 

Returnering

Vi tilbyder udvidet returpolitik for julegaver købt online indtil 8. januar 2022.
 
Du har 14 dage til at returnere (30 dage hvis du bor uden for Danmark) fra købsdatoen, dvs. den dag pengene bliver trukket fra din konto. Hvis du ønsker at ændre din ordre eller returnere dine varer, bedes du først kontakte os via mail hello@mellowfellowcopenhagen.com eller +45 42147272, så vi finder den mest bekvemme løsning.
 
Bemærk, at returforsendelsesomkostninger ikke refunderes.
 
Du skal returnere dine varer til os for at refundere dit køb. Alle varer skal returneres i samme stand som de blev modtaget.
 
Returnerede varer, der sendes uden porto eller som betalingsmodtager, accepteres ikke.
 
Du bedes returnere til:
 
Mellow Fellow Copenhagen
Sundbyvestervej 27
2300 København S
Danmark
 
Når vi har modtaget den returnerede vare, og varen er godkendt, betaler vi beløbet til det betalingskort, du brugte, da du betalte for varen. Bemærk, at det kan tage op til 10 hverdage, før pengene er synlige på din konto.

Hvis du vil bytte til et andet produkt eller en anden farve, skal du placere en ny ordre i webshoppen efter at have sendt den originale vare tilbage.

Du har 24 måneders garanti. Eventuelle klager skal rapporteres til os så hurtigt som muligt og senest to måneder efter, at du har identificeret fejlen / manglen.

bottom of page